Portfolio

Hieronder zie je de verschillende stijlen en onderwerpen die ik voor je kan tekenen en/of schilderen.

Tarieven portretten  (afh. van materiaal en formaat en/of geheel portret of gezichtsfragment richtprijs  € 60,00  –  € 700,00. Aan de hand van jou specifieke wensen zal ik altijd vooraf een prijs voor je maken.

Gezichtsfragment Acryl

Gezichtsfragment Potlood

Uniek persoonlijk cadeau

Een uniek en bijzonder cadeau om aan jezelf of iemand die je lief is te geven zijn de gezichtsfragmenten die ik persoonlijk afgestemd voor je kan maken. Aan de hand van de foto die je stuurt maak ik een uitsnede waarin ik een kenmerkend fragment gedetailleerd uitwerk in potlood/grafiet/houtskool.

Kijk ter inspiratie maar eens hieronder naar de diverse getekende fragmenten. Wat ook een mooie compositie is als de helft van twee gezichten samen komen in één fragment. Zie het voorbeeld van de twee zussen waarbij de vorm van een hart hun lijkt te verbinden. 

Afhankelijk van gekozen maat richtprijs € 60,00 tot € 90,00 

Formaten en richtprijzen zijn per gezicht en excl. passe-partout lijst en verzendkosten. 

 Verzending

De gezichtsfragment tekening wordt verzonden in een stevige kartonnen koker met plastic doppen. Alle potloodtekeningen worden gemaakt op een A3 (42 x 30) 220 grams zuurvrij tekenpapier. De tekening fixeer ik voor verzending met fixatiespray zodat deze goed beschermd is. Een onverzekerde verzending bedraagt € 6,50. Het is ook mogelijk om het gezichtsfragment verzekerd te laten versturen. De verzendkosten bedragen dan € 8,10.

Stuur me via e-mail kunstenaar@paulvannierop.nl een aantal scherpe foto’s van het/de gezicht/en waar je een fragment van wenst. In overleg komen we tot het gewenste fragment  en formaat. 

Vooraf maken ik eerst een opdrachtovereenkomst met prijsafspraak en leverdatum. Na akkoord en het overmaken van 50 % van het aankoopbedrag is de opdracht officieel. 

Acryl- en olieverfportretten

Grafiet- en houtskooltekeningen

Portret zwart/wit

Diversen

Dieren

Timelapse Leonard Cohen