Over mij

Na het afronden van de Schildersschool in Utrecht  heb ik jarenlang gewerkt als decoratieschilder en als hoofd van de afdeling Creatie en Vormgeving bij Duinrell in Wassenaar. 

In 2000 ben ik verhuisd naar Drenthe en heb daar verschillende banen gehad in het sociaal werk en de persoonlijke begeleiding/coaching.

Ik ben getrouwd met Janneke, trotse vader van Joren en Donna en woon met veel plezier in het rustieke Een.

Sinds vorig jaar ben ik weer begonnen met het tekenen en schilderen en heb recent een pipowagen aangeschaft die nu dienst doet als atelier en waar ik met weids uitzicht over de landerijen kan werken. De pipowagen staat voor mij symbool voor het verbreden van de horizon waaraan alle mogelijkheden gloren. 

Woorden die ik bij Paul vind passen: Inspirerend, meedenkend, betrouwbaar, eerlijk, inlevend, meesterschilder, observerend en motiverend
Eva Bennis
Jongeren Coach
"Paul is een positief en energiek persoon met oog voor de uniekheid van een mens. Hij heeft een intrinsieke motivatie om van betekenis te zijn voor anderen; hij kan goed luisteren, is verbindend en geeft anderen altijd het gevoel belangrijk te zijn. Ik heb hem ervaren als betrokken en oprecht geïnteresseerd en is ook open over zijn eigen ervaringen waardoor er snel een vertrouwensband ontstaat. Wat ik ook prettig vind is dat hij goed kan reflecteren op zijn eigen handelen en dat hij creatief is in het vinden van oplossingen"