Samenwerking

Wat ik erg leuk en inspirerend vind, is de samenwerking met externe partijen waarbij het portret wat ik maak van grote waarde kan zijn voor de persoonlijke bewustwording.

Coachpraktijken:

Het persoonlijke portret kan naar wens als module ingezet worden bij aanvang en/of einde van een persoonlijk begeleidingstraject.

Iemand zal bij de intake van een traject een heel andere uitstraling en energie hebben dan bij de afsluiting van het traject. Dit vastleggen in een portret(ten) kan de geportretteerde spiegelen en bewust maken van oude én hernieuwde levensenergie.

HR afdelingen:
  • Medewerkers die voor langere tijd in de ziektewet zitten en moeten re-integreren.
  • Medewerkers die niet (meer) op de juiste plek zitten/functie hebben

Het door mij vastleggen in een portret(ten) in combinatie met de actieve creatieve levenskunst sessies kan de geportretteerde spiegelen en bewust maken van de eigen huidige uitstraling én energieke uitstraling, de niet meer juiste én de juiste plek, etc.

Mocht je als coach/HR professional hiervan gebruik willen maken neem dan contact met me op. In een persoonlijke ontmoeting kunnen we onderzoeken of er een wederzijdse klik is om daarna de samenwerking aan te gaan.

Tarieven:

Los combi-portret of twee portretten exclusief levenskunstsessies € 800,00

Los portret exclusief levenskunstsessies € 400,00

Levenskunst € 100,00 per sessie (excl. BTW)