Levenskunst

Eigenlijk weet je wel dat je zo niet verder kan…dat je ook zo niet meer verder wil. Je hoofd draait overuren en je lichaam stuurt steeds meer signalen dat het rust nodig heeft. Je komt je zelf tegen en loopt je zelf voorbij.

Levenskunst door zelfexpressie:

Als levenskunstenaar beschouw ik het als een voorrecht als ik tijdelijk even naast je mag staan op dit belangrijke kruispunt in je leven. Aangekomen op zo’n kruispunt is het waardevol om veilig binnen een kader van respect en vertrouwen je zielsverlangen  de ruimte te geven. Ongeacht leeftijd, cultuur of opleiding stem ik af op waar jij nu staat. 

We onderzoeken  (levens)vragen waarmee je worstelt of die je nieuwsgierig maken ook door ZELF  actief te gaan werken met verf en kleur. Dit is een belangrijke en boeiende ingang tot inzicht, verandering en verwerking van persoonlijke thema’s. Hiermee krijgen blokkades en nog belangrijker verlangens waar jij echt blij van wordt hun vorm en kleur. Zonder oordeel spreek ik je aan, daag ik je uit, spiegel ik je, zodat jij vanuit jouw mogelijkheden weer verantwoordelijkheid kunt nemen.

Doelen waar aan gewerkt wordt bij beeldende therapie zijn:

  • Keuzes maken die echt bij je passen
  • Leren luisteren naar je intuïtie
  • Leren om te gaan met gevoelens van rouw en/of verdriet
  • Inzicht krijgen in waarom je het doet zoals je het doet
Eigen portret:

Je zal bij de intake van een traject een heel andere uitstraling en energie hebben dan bij de afsluiting van het traject.  Dit vastleggen door mij in een portret kan je spiegelen en bewust maken van oude én hernieuwde levensenergie.

Tarieven:

Particulier:  € 65,00  per sessie en € 400,00 voor het portret (excl. BTW)

Bedrijven: € 100,00  per sessie en € 650,00 voor het portret (excl. BTW)

Je kan kiezen voor een traject bestaande uit 4, 6 of 8 sessies.

Vooraf in een vrijblijvend kennismakingsgesprek bekijken we samen of we met elkaar kunnen en willen werken.